Dallime mes rishikimeve të "nëntëmbëdhjetë"

Krijoi faqen me "'''NËNTËMBËDHJETË''' num. them. *1. Numri që vjen menjëherë pas tetëmbëdhjetës dhe që shënon një sasi të barabartë me tetëmbëdhjetë edhe një. Nëntëmbëdhjet..."
(Krijoi faqen me "'''NËNTËMBËDHJETË''' num. them. *1. Numri që vjen menjëherë pas tetëmbëdhjetës dhe që shënon një sasi të barabartë me tetëmbëdhjetë edhe një. Nëntëmbëdhjet...")
(Pa ndryshime)
Anonymous user