AnglishtRedakto

LidhëseRedakto

and

shembull: Me and you. (shqip:Unë dhe ti)

PrononcimiRedakto

  1. dhe, edhe

AmharishtRedakto

NumërRedakto

  1. and - (shqip: një)

DanishtRedakto

EmërRedakto

and pb.

  1. rosë
Lakimi i emrit
rasa njëjës shumës
pashquar and ænder
shquar anden ænderne