Hape menynë kryesore

KRYEKIRURGU m.

  • Kirurgu më i përgatitur, më i aftë e më me përvojë, që bën operacione nga më të vështirat dhe drejton, organizon e kontrollon, punën e kirurgëve të tjerë pranë një spitali a një klinike. Kryekirurgu i spitalit.