Faqja kryesore

Faqe e mbrojtur

Mirësevini tek WikiFjalori! - Fjalori në gjuhën shqipe

Mirësevini tek WikiFjalori, një projekt vullnetar i përbashkët për të krijuar një fjalor të lirë shumëgjuhësh, me përkufizime, prejardhje etimologjike, shqiptime, dhe shembuj përdorimi. WikiFjalori është shoqëruesi leksik i enciklopedisë së hapur Wikipedia. Fjalori në shqip përmban vetëm 10.096 artikuj, dhe ju inkurajojmë të krijoni artikuj të rinj.

Verifiko që je ti

Për të vazhduar sesionin tënd, kryej një verifikim të shkurtër. Ky hap shtesë na ndihmon ta mbajmë llogarinë tënde të sigurt duke u siguruar që je vërtet ti.

{|

Mirësevini tek WikiFjalori, një projekt vullnetar i përbashkët për të krijuar një fjalor të lirë shumëgjuhësh, me përkufizime, prejardhje etimologjike, shqiptime, dhe shembuj përdorimi. WikiFjalori është shoqëruesi leksik i enciklopedisë së hapur Wikipedia. Fjalori në shqip përmban vetëm 10.096 artikuj, dhe ju inkurajojmë të krijoni artikuj të rinj.

Para se të filloni të redaktoni
{|
Para se të filloni të redaktoni
Rregullat e editimit

Rregulla të përgjithshme:

  1. Ju lutemi të kini kujdes që fjalët t'i filloni me shkronjë të vogël, përveç shkurtimeve p.sh.: SHBA dhe emrave të përveçëm si p.sh.: Shqipëria.
  2. Edhe pse WikiFjalori është pjesë simotër e Wikipedias fjalët këtu do të jenë të radhitura në të pashquarën, pra ju lutemi redaktorë të redaktoni në të pashquarën.
  3. Përdorimi i shkronjave shqipe ë, Ë, ç dhe Ç është i padiskutueshëm, pra ju lutemi që gjatë redaktimit t'i përdorni me rregull këto shkronja.

Fjalorët kryesorë
Artikulli i rastit
Rafte të posaçme
Rafte me fjalorë
Fjalorët shkencorë Fjalorët e shkencave natyrore dhe teknologjisë

Fjalori i informatikës | Fjalori i matematikës | Fjalori i mjeksisë | Fjalori i kimisë | Fjalori i fizikës | Fjalori i arkeologjisë | Wiktionary mbahet nga Fondacioni Wikimedia, një fondacion pa përfitime i rregjistruar në Florida, SHBA. Wikimedia mban dhe disa projekte të tjera Wiki:

Wikipedia-logo.svg Wikipedia Wikibooks-logo.svg WikiLibra Wikiquote-logo.svg WikiCitate Wikisource-logo.svg WikiBurime Wikispecies-logo.svg WikiLloje Wikinews-logo.svg WikiLajme Commons-logo.svg Commons Wikimedia Community Logo.svg Meta-Wiki

Lexojeni në një gjuhë tjetër