D E K O R A T Ë
Icone2.svg 80.222.149.243 është një ndër pëdoruesit më të zellshëm në Wiki Fjalori meritat e të cilit/cilës janë të mëdha në pasurimin e kësaj hapësire me të dhëna. Icone2.svg

Kjo është një faqe diskutimi për një përdorues anonim i cili nuk ka hapur akoma një llogari ose nuk e përdor atë. Prandaj, më duhet të përdor numrin e adresës IP për ta identifikuar. Kjo adresë mund të përdoret nga disa njerëz. Në qoftë se jeni një përdorues anonim dhe mendoni se komente kot janë drejtuar ndaj jush, ju lutem krijoni një llogari ose hyni brënda për të mos u ngatarruar me përdorues të tjerë anonim.