Dori

MediaWiki:monobook.cssRedakto

Tungjatjeta, Dori :). I see you are an administrator here. Could you please add this code to MediaWiki:monobook.css?

/* bug: http://bugzilla.wikimedia.org/show_bug.cgi?id=2318 */
.allpagesredirect {
font-style: italic;
font-variant:small-caps;
margin-left: 1em;
}

It shows redirects in Të gjitha faqet in a different fashion from the rest of proper entries in Wiktionary. Faleminderit --Piolinfax 29 Janar 2007 03:30 (UTC)

Statusi juaj i administratoritRedakto

Përshëndetje. Unë jam një kujdestar. Një politikë e re në lidhje me heqjen e të "drejtave të avancuara" (administrator, burokrat, etj) u përshtat nga konsensusi i komunitetit kohët e fundit. Sipas kësaj politike, kujdestarët po rishikojnë aktivitetin e administratorëve në wikit me një politikë inaktiviteti.   Ju e arrini kriterin e inaktivitetit (pa redaktime ose hyrje për 2 vjet) në sqwiktionary, ku ju jeni administrator. Meqënëse sqwiktionary nuk një rishikes të sajin të të drejtave të administratorëve, aplikohet ai global.   Nëse ju dëshironi të rimerrni të drejtat tuaja, ju duhet të njoftoni komunitetin tuaj që kujdestarët ju dërguan këtë informacion për inaktivitetin tuaj dhe ta diskutoni çështjen. Në përfundimin e diskutimit, nëse komuniteti do që ju të mbani të drejtat tuaja, ju lutemi kontaktoni me kujdestarët tek m:Stewards' noticeboard, dhe lidhni diskutimin e komunitetit lokal, ku ata shprehin dëshirën që ju të mbani të drejtat, dhe të tregojnë një kërkesë mbajtjen e të drejtave në vazhdim.   Ne kujdestarët do ti vlerësojmë përgjigjjet. Nëse nuk ka përgjigjje fare brenda një muaji, ne do të vazhdojmë me heqjen e të drejtave tuaja. Në rast dyshimi, ne do të vlerësojmë përgjigjjet dhe do ta referojmë vendimin komunitetit lokal për komente dhe rivlerësime. Nëse keni pyetje, ju lutemi na kontaktoni tek m:Stewards' noticeboard.   Të fala, Rschen7754 14 Tetor 2014 03:41 (UTC)