Partially illuminated Ac with shadows.JPG Përdoruesi për momentin është në pushim dhe jo aktiv tek WikiFjalori. This user is not active for the moment and is on Wiki Vacation.Wiktionary:Babel
Admin mop.PNG Ky përdorues është administratorWikifjalori (vërteto)
Commons-logo-en.png Ky përdorues ka një faqe tek Wikimedia Commons
Female.svg Kjo përdoruese është Femër.
Flag of Kosovo.svg Ky përdorues vjen nga Kosova.
Këtij përdoruesi i intereson Numizmatika.

Tungjatjeta, unë jam Z SH. S nga Kosova.


SquareKnot.pngSa punë kam bërë tek WikiFjalori
Gartoon-Evolution.png Posta Elektronike - E-Mail

Wikipedia-logo.png Wikipedia shqip | Redhat-office.png Wiki Libra | Wikiquote-logo.svg Wiki Citate
Gartoon-Gedit-icon.png Ndryshimet e fundit tek WikiFjalori Shqip | Gartoon-fs-ftp.png Artikulli i rastit | Gnome-gimp.png Anëtarët e rinjë | Gnome-fs-trash-full.png Postimet e fshiera | Gartoon-Galeon.png Postimet e lëvizura

D E K O R A T Ë
Icône étoile d'or à cinq branches.svg Zeke është një ndër pëdoruesit më të zellshëm në Wiki Fjalori meritat e të cilit/cilës janë të mëdha në pasurimin e kësaj hapësire me të dhëna. Icône étoile d'or à cinq branches.svg

Ndihmë për përdoruesit e rinjë

  • Nëse jeni përdorues i ri/e re dhe ju nevojitet ndihmë kur filloni të redaktoni tek WikiFjalori, atëherë klikoni tek këto lidhje:
Wiktionary:Ndihmë
Si të redaktoi një faqe - nga projekti simotër Wikipedia në shqip.
  • Për të bërë prova, ju lutem përdorni: Livadhin