Shqip Redakto

Emër Redakto

gjuha veneciane f.

  1. Një banor ose një banor i Venecias dhe rajonin e Venezia.

Në gjuhët tjera Redakto


Related terma Redakto

Mbiemër Redakto

gjuha veneciane

  1. Prej, nga, ose në lidhje me Venecias

Etimologji Redakto

Nga nounVenecias nga , LatinVenetia + mbiemër prapashtesë -nje.

Shqiptim Redakto

Në gjuhët tjera Redakto