Wikipedia ka një artikull për fjalën:

Shqip redaktoni

Emër redaktoni

gjuha Polake f.

  1. është gjuhë që flitet në Poloni.

Nga gjuhët sllavike, gjuha polake është në vende të tretë nga gjuhët që kanë më shumë folës, prapa rusishtes dhe ukrainas. Kjo gjuhë i përket grupit indo-evropian, në gjuhët perëndimore sllavike.

Në gjuhët tjera redaktoni