Wikipedia ka një artikull për fjalën:

ShqipRedakto

EmërRedakto

Italia -

  1. shtet në pjesën jugore të Evropës
    Kufizohet me Francën, Zvicrën, Austrinë dhe Slloveninë.
    Brenda këtij shteti gjenden edhe dy shtete, Vatikani dhe San Marino.
    Kryeqytet i Italisë është Roma.

Në gjuhët tjeraRedakto

Dominanca e gjuhëve është marr sipas numrit të postimeve në Wikipedia, pra gjuhët me më shum postime jan marrë si gjuhë më dominante.</sm<ll>


FinlandishtRedakto

EmërRedakto

Italia

  1. Italia