ShqipRedakto

EmërRedakto

gjuha veneciane f.

  1. Një banor ose një banor i Venecias dhe rajonin e Venezia.

Në gjuhët tjeraRedakto


Related termaRedakto

MbiemërRedakto

gjuha veneciane

  1. Prej, nga, ose në lidhje me Venecias

EtimologjiRedakto

Nga nounVenecias nga , LatinVenetia + mbiemër prapashtesë -nje.

ShqiptimRedakto

Në gjuhët tjeraRedakto