Wikipedia ka një artikull për fjalën:

ShqipRedakto

EmërRedakto

Azia

  1. kontinent që ndodhet në lindje të Evropës, në perëndim të Oqeanit Paqësor, në veri të Oqeanisë dhe ne jug të Oqeanit Arktik

Ka në përbërje këto shtete:

Shtetet e AzisëRedakto

Në gjuhët tjeraRedakto