Wikipedia ka një artikull për fjalën:

Shqip redaktoni

Emër redaktoni

Polonia

  1. shtet në pjesën qendrore të Evropës
    Kufizohet me Gjermaninë, Çekinë, Sllovakinë, Bjellorusinë, Ukrainën dhe Lituaninë.
    Kryeqytet i Polonisë është Varshava.

Në gjuhët tjera redaktoni

Asturisht redaktoni

Emër redaktoni

Polonia f.

  1. Polonia

Interlingua redaktoni

Emër redaktoni

Polonia f.

  1. Polonia

Italisht redaktoni

Emër redaktoni

Polonia f.

  1. Polonia