Wikipedia ka një artikull për fjalën:

ShqipRedakto

EmërRedakto

Sllovakia -

  1. shtet në Evropën qendrore
    Kufizohet me Çekinë, Poloninë, Ukrainën, Hungarinë dhe Austrinë.
    Kryeqytet i Sllovakisë është Bratisllava.

Në gjuhët tjeraRedakto

Dominanca e gjuhëve është marr sipas numrit të postimeve në Wikipedia, pra gjuhët me më shum postime jan marrë si gjuhë më dominante.</sm<ll>