Wikipedia ka një artikull për fjalën:

ShqipRedakto

EmërRedakto

Shqipëria -

  1. vend në juglindje të Evropës
    Kufizohet me Malin e Zi, Kosovën, Maqedoninë dhe Greqinë.
    Kryeqytet i Shqipërisë është Tirana.

Në gjuhët tjeraRedakto