Wikipedia ka një artikull për fjalën:

ShqipRedakto

EmërRedakto

Suedia -

  1. shtet në Evropën veriore
    Kufizohet me Norvegjinë, Finlandën dhe Danimarkën. #Kryqytet i Suedisë është Stokholmi.

Në gjuhët tjeraRedakto

Dominanca e gjuhëve është marr sipas numrit të postimeve në Wikipedia, pra gjuhët me më shum postime jan marrë si gjuhë më dominante.</sm<ll>